Trajnimi për Sigurinë Online

​Ky ishte trajnimi ynë i parë dhe duam t'i themi faleminderit atyre prej jush që morrët pjesë, pasi ishin mbi 80 pjesëmarrës.

Për ata prej jush që morrët pjesë do e vlerësonim shumë çdo koment apo sugjerim që mund të keni që do na ndihmonte ta përmirësojmë trajnimin tonë edhe më tej.

​Dëshironi të merrni njoftime për trajnime të ardhshme?
Regjistrohuni këtu poshtë: